Aktuelt


Digital Dialog via "helsenorge.no"

9. juli 2018 kl. 13:38

Vi har nå tatt i bruk Digital Dialog via helsenorge.no!

Dette er et nasjonalt tilbud gjennom Direktoratet for e- helse. Tjenesten er gratis. Du kan via helsenorge.no få tilgang til ulike tjenester, blant annet oversikt over faste medisiner og vaksiner. Du kan også kontakte fastlegen for bestilling av time og resepter eller andre henvendelser. All kontakt er sikker og krever innlogging med Bank-ID. Her kan vi også kontakte deg. Du kan lese mer om dette på: https://helsenorge.no/kontakt-fastlegen/kom-i-kontakt

Vi oppfordrer alle til å logge seg inn på: https://minhelse.helsenorge.no/ og aktivere "deling av helseopplysninger", for å kunne benytte Digital dialog.

Helserespons vil også fungere fram til 01.10.18.

Konsultasjons påminnelse

9. mai 2018 kl. 14:18

Du har mulighet til å be om påminnelse på bestilt time. Gi beskjed når du bestiller timen slik vi kan legge inn denne tjenesten for deg.

SMS- henvendelser

28. februar 2018 kl. 15:51

Vi gjør oppmerksom på at henvendelser ved SMS, medfører en kostnad for den enkelte pasient til Helserespons ved sending og mottak av melding. Se pris ved henvendelse.

Vi kan ellers kontaktes på telefon eller ved oppmøte.

PasientPost

14. oktober 2016 kl. 08:55

Vi har tatt i bruk PasientPost.

Dette er en elektronisk tjeneste hvor vi på en trygg og sikker måte kan sende sensitiv informasjon til våre pasienter.

Du som pasient må logge deg på siden: www.pasientpost.no med bank-id. Du kan her lese meldinger, brev, prøvesvar og liknende fra oss. Du vil få påminnelse på sms når du får post fra oss. Du kan ikke svare på disse meldingene.

Tjenesten er gratis.

Bestilling av time

11. mars 2014 kl. 11:03

Ved bestilling av time med SMS, er det viktig at mobil som brukes er i samsvar med mobil som er registrert hos oss!

Nytt mobil nummer? Ta kontakt via SMS eller internett

BETALINGSAUTOMAT

11. mars 2014 kl. 10:54

 

VI OPPFORDRER ALLE  VÅRE PASIENTER TIL Å BETALE MED KORT!

 

Vi har nå innført betalingsautomat i gangen ved laboratoriumet. Alle bør ta turen innom betalingsautomaten selv om en har frikort.

Kort: (bankaxept) IKKE KREDITT KORT

Utestående fordringer blir innkrevd av MELIN MEDICAL og alle spørsmål vedrørende faktura rettes hos dem. De kan treffes på telefon 21627300.

MELIN MEDICAL krever et girogebyr på kr. 63,-

NY PASIENT/OVERFØRING AV JOURNAL

11. mars 2014 kl. 10:49

Som ny pasient registreres du først i våre systemer den 1. påfølgende måned etter byttet er gjort.

Overføring av journal fra tidligere fastlege går ikke automatisk. Du må selv ta kontakt med det aktuelle legekontoret og be om å få journalen oversendt til oss.

Ved oversendelse av journal til ny fastlege tilkommer følgende kostnad:

- Utskrift/kopiering av journal: kr. 85,-

- Ekspedisjonsgebyr: kr. 59,-

E-resept

1. august 2012 kl. 13:25

Fra juni 2012, tok vi i bruk E- resept. Resepter bestilles som før, og medisin hentes på hvilket som helst apotek. Du trenger ikke lenger hente resepten på legesenteret. Bestilte resepter blir som før klare etter to virkedager. Fordelene med E- resept er mange. Se for utvidet info: 

http://helsedirektoratet.no/it-helse/eresept/Sider/default.aspx

 

Samtykke: Vi forutsetter at våre pasienter samtykker i bruk av E- resept, at vi har innsyn i resepter utskrevet fra sykehus og andre leger, samt at vi får beskjed når resept hentes ut fra apoteket. Pasienter som har innsigelser ift. dette bes ta kontakt med legesenteret.